NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, February 28, 2011

Aksi si Cilik Berbasikal

nak join klik banner

Contest pertama untuk tahun 2011, kakyong.com berganding bahu dengan syamilamohd.com. Winking smile


sebenarnya masa amek gambo ni..time sebeday damia yang ke-2 tahun lepas...kira basikal ni hadiah birthday dia la..hehe...sebelum potong2 kek..amek gambar dulu ngan adiah bezday..basikal kaler PINK

basikal ni di hadiahkan oleh abah damia..awal seminggu sebelum hari jadi dia..almaklum lah kan..kami ni kan duduk berjauhan..jadi masa birthday damia tu, jatuh pada hari bekerja..tu pasal la abah damia dah siap2 bli hadiah basikal tu..sebab dia tau dia takkan dapat celebrate beday damia masa 13.4.2010 tu...sebab abah dia koje...

orang suruh la senyum2 nak amek gambo..dia bole buat muke gatal ni..

nama anak : nurul damia amnan
tarikh lahir : 13 april 2008



banner kakyog's shoppe

nak tag
alycia
ibu damia
mummy ayu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

kakyong said...

kakyong dtg terjah,..

x nampak link kakyong.com & syamilamohd.com di bloglist... ;)

nanti dah ade gtau yer..

shah-kayrul said...

salam perkenalan & follow

singgah dari contest kak yong...

GOOD LUCK

kakyong said...

ok.. lulus.. & completed.. gud luck ya... ;)

Faryza said...

good luck damia.. habis smua gigi dia tunjuk.hehehe