NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, February 22, 2011

Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!



nak join klik banner

ceritakan saat-saat manis or apa yg anda suka yang berkaitan dengan birthday x ksh la bufday anak ke, anak sdare ke, jiran ke or dri sndri..jnji birthday tu mmg awesome gle..

ok la meh nak cite sket time birthday damia yang ke-2 tahun lepas...
apa yang menariknye masa birthday damia yang ke-2???

jeng..jeng..jeng...
kek beday damia aku buat sendiri..dengan penuh kasih sayang...
walaupun tak cantik rupa dia..xpe xkisah..janji aku puas hati..dapat buat kek dengan air tangan sendiri utk anak tersayang
burok gile tulisan gegar2 kan hahah...
walaupun agak sedikit sedih.sebab masa potong kek aku berdua je ngan damia tanpa encik suami..tapi aku tetap buat juga small celebration utk family saje..almaklumlah...hari jadi damia jatuh hari bekerja mmg xdapat la abah damia nk celebrate sama2....(kami duduk berjauhan..2minggu sekali baru jumpe sian kan?ehehe)
entry pasal potong kek kat SINI
tapi untuk mengubat sedikit kesedihan tu..aku plan utk celebrate sekali lagi birthday damia bersama abah dia....beli kek kecik je..pastu ajak kawan2 g piknik kat warisan rimba....
nak dijadikan cerita sorang kawan baik aku dah buat seprise utk damia...dia dalam diam2 bawa cuppies kale pink lg utk celebrate beday damia..serius terharu gile aku



walaupun agak sedikit terlewat 5 hari mcm tu utk celebrate birthday damia bersama2 abah dia..
majlis tu tetap meriah dengan kehadiran kawan2

entry pasal majlis birthday dalam hutan rimba kat SINI

nak tag
mz
alycia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

nurul_anwar said...

thanx coz sudi join..dgn ini diisytiharkan anda lulus.!!

yeay..gud luck..by d way nmpk shedap je cake damia tu..hehehe