NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, February 14, 2011

capture the moment contest

nak join contest

gambar atas buai kat broga hill, buai ni juga la yang dr. harlina & dr.sheikh muszaphar naik masa dia wat photoshoot wedding diorang

ni la dia gambar peberet aku ..memang aku suke gilerrr gambar ni...
nak tau sebab apa??sebab tempat ni tersangat lah cantik pemandangannye...
mcm mana korang tgk dalam gambar..mcm ni la juga rupa dia kat sana...
gambar ni aku edit sikit2 je...kat sini juga la

bukan senang sebenarnya nak mendaki broga hill ni..biar pun dia tak lah se mencabar gunung ledang...tapi bole tahan juga la...perjalanan 2 jam mendaki tu akhirnya berbaloi bila smpai ke puncak....dengan pemandangan yg sangat2 cantik..hilang rasa penat mendaki beria2 pakai dress bagai...hahahaha....

oleh sebab nak buat ala2 photoshoot bersama kawan2..aku sanggup berseksa2..ada ke panjat bukit pakai dress??hahaha walaupun pakaian tak berapa sesuai..itu tak jadi masalah..tengok hasilnye??sangat puas hati..

nak tag
mj
mz
cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

No comments: