NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, February 28, 2011

CONTEST AKU DAN PINK

nak join klik banner


oleh sebab aku xde banyak sangat koleksi baju PINK atau barang PINK.jadi aku nak pertaruhkan gambar masa kat bloggers gathering 2009 kat taman tasik titiwangsa yang bertemakan PINK

gathering aritu bertemakan PINK..ni la pertama kali aku join gahtering kawan2 blogger..selama ni kami kenal melalui alam maya je...akhirnya dapat juga bersua muka...masa gathering yang pertama kali ni tak ramai sangat yang join..ada la dalam 50 orang semuanya...

memang seronok dapat jumpe kawan2 baru..
dapat join mcm2 game & aktiviti dan yg paling bez dapat makan yang sedap2
ehehhe....

dapat macam2 hadiah


& paling bez sekali..muka kita orang semua dapat masuk paper SINAR HARIAN...hehe..pemes la sekejap aritu kan hehe...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

No comments: