NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, February 14, 2011

CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUS

nak join klik banner

heee..aci tak kalau pakai gambo kawen?aku rasa time kawen je aku cantik muahah..gile prasan...
ye la sebab time kawen dulu aku pakai contact lens ngan bulu mata palsu bagai....bila pakai lens kan mata nampak lain la..mcm menyerlah gitu...

nak tag
juelee
mj
miza
alycia
lin azlina

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

Mama Zharfan said...

me pakai contact lense ari2 pun heheh tp yg tak de kaler lah ;)

semua org pun time kawin yg paling cantik--me kurus giller time kawin woo--berat 49 kg--now mimpiler nak dpt balik berat tu :p