NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, February 8, 2011

Contest Bergaya dengan Dress


nak join klik banner

contest bez ni sebab adiahnye pon dress....aku skang kan dah berjinak2 ngan dunia dress hehe....main tibai je mix & match dress & suar jeans..janji nampak sedap di pandang mata...tp serius la..mmg aku skang klw g carik baju mmg akan beli satu dress...skang ni dalam usaha nak kumpul dress lawa2 la ni..

gambar ni aku pakai jeans dress gaya santai gitu...oleh sebab dress ni seksi kan..kena la pakai inner dalam dia..pehtu pakai suar jeans...kena kreatif la kan..sape kata oang pakai tudung xleh pakai dress?bole apa..janji pandai2 la nk kaver aurat mana2 yang terdedah tu ye dak??
oh lupe nak g tau ni gambar masa kat broga hill
nak tag
mz
mj
miza
cutemum

4 comments:

~~@lyci@~~ said...

wah nana.. cam best jer contest ni.. nk join la.. gud luck yer..

kalau ada contest lg jgn lupe tag alycia yer.. skang dh sakan join contest hehe..

Nana said...

heheh ok zura nanti kita tag
mmg bez contest ni
kita dah la peminat dress
adiah plak dress

siti soleha said...

Thank you for joining the Bergaya Dengan Dress contest ^_^

Nana said...

ok ur welcome