NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, February 14, 2011

Contest : Family Sedondon

nak join klik banner

gambar ni di ambil masa majlis perkahwinan adik amrul, majlis bertema kan HIJAU ..jadi kami anak beranak seme pakat pakai baju hijau..yang menariknye..baju aku & amrul di sponser oleh mak mertua..hee..baju damia je mama dia yang sponser

sebenarnya MIL belikan baju aku ni lebih kurang 8 bulan sebelum majlis berlangsung..MIL diam2 je ajak aku g kedai baju kat dalam tesco tu...sampai je kedai baju tu dia suruh amek baju...mak bayar katanye...tapi dengan syarat kena pilih kaler HIJAU
sebagai menantu yang bertimbang rasa...idok la aku ketuk mak mertua kan...amik yang murah2 jek..hehehe...tapi aku xamek baju sepasang...sebab aku berkenan baju ni saje dalam kedai tu..baju ni dia jual baju saje..jadi untuk di matchkan dengan baju ni yang ada corak bunga kaler grey, aku pun mix & match kan baju ni ngan skirt kaler grey

ni MIL blikan..maceh mak..ahaks..ada aku cite dalam blog pasal MIL kasi baju ni
hasil dari mix & match..
baju amrul tu plak..ha..mencabar juga la nak carik baju melayu dia...sebabnye suami saya ni saiz di agak comel sket...hahaha...puas & jenuh la mencarik baju melayu kaler HIJAU
saiz xxl...xtau la berapa kedai & berapa malam ntah shopping mencarik baju melayu asben ni..baru la jumpe...

pasal baju damia plak...mmg koboi giler carik baju kaler hijau utk budak umur 2 tahun heheh..masuk je JJ pegi kat department baby kiko tros carik kaler hijau...nampak je satu gaun yg kaler hijau terus rembat...budak2 mana ada sangat baju kaler hijau ni kan..nak gegerl..baju seme pink2...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

~emmie~ said...

thanks ya..join contest..;)