NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Sunday, February 13, 2011

CoNtEsT Menangi Set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5 Hadiah Misteri....!!!

Powered by BannerFans.com

nak menang set Sauna Diamon???
jom ramai2 klik SINI kalau nak join

apa tu set Sauna Diamon??

SAUNA DIAMON

Ciri- Ciri Sauna Diamon:
-Terdapat empat warna menawan, iaitu silver, biru, merah dan pink.
-Mempunyai rangka yang perlu dipasang. Amat mudah untuk dipasang kerana tidak mempunyai skru.
-Tidak boleh dilipat.
-Kelihatan cukup eksklusif, dengan kawalan remote control, kain tahan panas dengan 3 lapisan dan mendapat jaminan 1 tahun.
-Mendapat kelulusan daripada Suruhanjaya Tenaga Malaysia
-Mendapat khasiat yang terbaik hasil amalan bersauna secara konsisten spt badan menjadi lebih langsing, kulit lebih cantik, menyahkan toksin didalam badan, membuang kolestrol dan lain-lain.

Komponen Sauna Diamon:
1. Bathtub
2. Steamer Pot dan Remote Control
3. Steamer Hose
4. Batang PVC

Harga: RM390.00 (N/P: RM560.00)
Percuma: Herba 1 Pek (5 Uncang) dan Pengurut Kaki
Kos Penghantaran Gdex Express:
Semenanjung Malaysia: RM10
Sabah/Sarawak: RM50


wah..kalau dapat set sauna ni kan..beznye tak g buat sauna kat salon...buat sendiri kat rumah je..yang bez kan..sauna ni bole juga di gunakan untuk ibu2 baru lepas bersalin
antara kebaikan utk ibu2 lepas bersalin
Lepas Bersalin:

- Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman,
mengurangkan rambut gugur,melancarkan perjalanan darah
serta menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

E-SHOP @ WiSH'S said...

salam 1malaysia, nana......thanks ye join contest akak! good luck ya.....nnti jgn lupa promote contest akak dan produk hebat akak tu kat fb awk plak ya...thanks dear,:D.

salam

Nana said...

ok...tq