NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, February 17, 2011

contest:Tidddaaakk!



nak join klik banner

tak taula..sampai hari ni nak masuk 2 tahun bila aku tgk kete aku yg kemek kena sagat lori alam flora ni mmg bengkek gile!!!
mana taknye...masa kena sagat ngan lori alam flora tu baru 7 bulan je kuar kete ni....mmg sangat2 baru lagi...aku punya la jaga, punya la sayang kereta aku...last2...kemek dikerjakan lori!! aku tak kesah kalau kemek tu aku yan punye ankara aku yang punye keje...tapi orang lain yang buat tu yang aku sakit hati sangat!!

masa lori tu nak lalu dia ingat muat...pastu dia jalan je tak sedar kete aku dah kemek dia langgar..kebetulan masa kejadian aku kat melaka..balik cuti je tgk2 kete kemek...mmg orang alam flora tu blah je...
dia memang salah orang la wei! aku carik sampai ke lubang cacing! aku call alam flora, & lepas 15 kali call aku bertukar2 orang...dari manager, kepada exec, kepada supervisor kepada penolong supervisor..akhirnya aku berjaya mendapatkan no telefon orang yang langgar kete aku ni...
memang lah settle..dia bayar RM200..tapi kos nak ketuk & cat lagi mahal dari jumlah tu....
sampai sekarang aku biarkan je kemek tu..yelah mana bole buat sikit2 klw nak ketuk mau setengah body juga..udahnye aku biar je gitu...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

zuneta said...

assalammualaikum..uishhh...tgk gaya sis cari org tu...mmg dah smpai kelubang cacing....bagus2...jgn bagi muka sgt...

nnti nak join contest ni gak...tgh fikir ni..

sicomot-comel said...

eh,,
mane kemeknya?
tak nampak la..
silau,,
hehehhe

p/s:gudluck eh =D

Nana said...

zuneta-tu la dia bole blah gitu je pas langagar
harus carik ke lubang cacing

sicomot-nampak tak kesan lekuk bergaris panajng tu melekat kaler ijau sket

NurLailatul said...

Contest diterime good luck