NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Sunday, February 20, 2011

jarijemariemas FIRST GIVEAWAY


nak join klik banner

entry paling menarik
bercinta, bertunang & kawin

sebab apa saya suka entry ni?bila saya baca je entry ni..senyum sendiri je..
tiba2 terflash back kenangan zaman bercinta & bertunang...
btol...memang betol la apa yg awak tulis tu...

memang...zaman berxinta tu kentut pon bau wangi...hahaha..kalau kata tengah berjalan tersadung batu...batu tu yang boypren kita salahkan...hehehe cuba kalau dah kawen......ish..awak ni batu besar tu pon xnampak ke??hehehhee...

gitu la lah lumrah kan...sebelum dapat semuanya indah..semua nye perfect...tapi bila dah dapat...em..sendiri mau ingat lah hehehe....

apa2 pun...terpulang lah kepada diri sendiri...kalau kita sendiri yang nak dia jadi berbeza, ia akan jadi beza...ada juga apa..pasangan yang dari dulu loving couple sampai kawen pon still gitu....
orang selalu kata nanti dah kwen baru kita tau perangai sebenar suami kita...tapi bg saya alhamdulillah xde apa yang beza antara sebelum kawen & selepas kawen...dia jenis xde nak sorok2 atau nak cover2 dari kita...

walau apa pun...terima lah pasangan kita seadanya..sebab dialah pilihan hati kita.
ish...tiba2 teringat zaman bercinta...beznye kalau bole putar balik waktu tu hehehe...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

Nour Akmal said...

hye..tq coz sudi join GA sy ni..
anyway..salam kenal dr sy..
tgk la senarai nama peserta..ade tak nama anda..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/senarai-peserta-jarijemariemas-first.html