NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, February 1, 2011

jom join make it 100 contest

nak join klik banner

apa pentingnye follower bagi aku?

bagi aku tanpa follower sapa lah aku...dengan adanya follower baru la kita boleh tau tahap blog kita, nak2 bila makin hari makin ramai follower kita, tu maksud nya blog kita diterima ramai.lain2 kepentingan follower, kalau xde follower sape lah yang nak tolong klik nuffnang & hearbeat aku...hahaha..tanpa mereka xde la duit dalam akaun nuff & heartbeat aku..terima kasih yea..kepada sape2 yang dah tlg klik nuffnang yang membolehkan aku cashkan buat pertama kalinye bulan lepas...

penghargaan yang aku buat utk follower2 aku :

aku penah anjurkan 2 giveway untuk bagi hadiah kat follower, tanda aku terima kasih & hargai diorang....bagi aku cukup la kita kasi sesuatu sebagai tanda ingatan tu dah cukup memadai..walaupun hadiah yang aku bagi tu xde la mahal mana..tapi aku yakin orang yang dapat sesuatu dari aku mesti rasa seronok...sebab selalunya kita ni dapat hadiah time birthday, anniversary..tapi bila dapat hadiah masa bukan hari2 istimewa ditambah plak dari kenalan alam maya yang langsung tak pernah bersua muka, korang rasa apakah perasaan nye masa tu??mestilah seronok...kan?kan?

3 GA tu ialah :

http://ibudamia.blogspot.com/2010/05/giveaway-from-us.html

http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/pizza-for-you.html

http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/giveaway-from-damia.html

lepas tu ada 8 kali aku buat teka2 ala2 simple GA gitu..tak perlu buat entry just suruh je follower jawab kat kotak komen...pastu sape jawap betul aku kasi la adiah...yang terbaru ni, aku baru balik holiday dari sabah..so ada la sikit ole2 dari aku utk follower, tu yang aku buat teka2 utk mencari 5 orang yang bertuah utk dapat ole2 dari sabah

http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/ok-meh-tekaapakah-ini.html

http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/sape-nak-magazine-free.html

http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/teka-menang-part-1.html

http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/teka-menang-part-2.html

http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/aku-nak-kasi-voucher-mcd-free-jom-cepat.html

http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/mai-tekaada-hadiah.html

http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/teka2-mencari-pemenang-ole2.html

http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/cabutan-bertuah-untuk-mereka2-yang.html

follower paling gempak ialah

cutemum..sebab apa?setiap kali ada kemenangan dalam mana2 contest, GA or lucky draw cutemum la insan yang paling2 rajin inform aku pasal kemenangan tu...aku ada buat entry penghargaan utk cutemum yang bertajuk nana vs cutemum, walaupun kami belum pernah berjumpa, tapi aku rasa kami ni mcm dah lama kenal + kami banyak sangat persamaan, tak caya bole baca entry nana vs cutemum

nak tag

cutemum

mz

miza


1 comment:

islah_nafsina said...

good job...thanx for join!!