NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, February 8, 2011

JUMPING HIGH PHOTO CONTEST



nak join klik banner

wow!! contest melompat!! hehehe aku ni kan mmg suke amek gambar lompat2..tapi malangnye external aku tinggal kat opis...ni gambar2 mana ada dalam blog & fb la ni aku amek...serius la..tiap kali amek gambar sure akan ada gambar lompat hahaha..tak tau la ngape aku memang suke...bak kata kengkawan..aku nye trademark mesti ada gambar lompat dalam blog hehe...

melompat bersama adik2 ipar yang sporting di pantai baru feringgi, ni gambar terbaru masa cuti CNY mgu lepas
melompat bersama sahabat baik di fraser hill...
melompat penuh keterujaan bersama anak dara di manukan island
lompatan secara solo...masa ni kat broga hill..aku paling suke gambar ni
ni gambar lompatan paling ramai...masa ni piknik ngan kengkawan kat warisan rimba

ok nak tag
cutemum
mj
miza
mz

6 comments:

sicomot-comel said...

comelnye gambar2 melompat tuh..

nmpk mcm nk terbang je..

Mama Zharfan said...

besh nana byk pic aksi lompat--me ada sekepin ajer kot hahahah nanti me join ler even tau tak leh menang pun :p

Tyratyra said...

Thanks sebab join :)
Goodluck dear !

Tyratyra said...

Thanks sebab join :)
Goodluck dear !

Nana said...

si comot-heheh tq..sy mmg suka maek gmbr lompat

mz-ada satu je ke?apa lagi mz..wat ps la khas amek gmbr lompat hehe

tyra-ok tq dear

Tyratyra said...

Hai Nana.
Saya nak mintak awak email details secepat mungkin kat email saya untuk hadiah JHPC.
Terima kasih :)

Email : tyratyra90@yahoo.com