NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, February 8, 2011

KONTES AKU N DYE !!



nak join klik banner

ni la dia menda yg aku sayang..koleksi duit singgit lama.xbanyak skang ada 31 keping je...dulu aku penah kumpul sampai 50 keping sekali hilang..ntah mana..uwa...sawan kejap aku...lama tau nk kumpul 50 keping tu...skali ilang mcm tu je

so aku kumpul la balik...lama dah tak bergerak2 koleksi aku ni,dok 31 keping je la takat ni.susah la nk cari duit singgit lama ni skang.dlu2 klw aku g kedai aku siap tanya ada tak duit singgit lama?nak tukar..hehehe..penah dulu ada kuar dlm paper ada satu kedai yg mmg jual koleksi duit lama ni, nak bli duit singgit lama dengan harga RM500 sekeping.tp dia nak duit yang tandatangan gabenor pertama..dalam banyak2 duit aku ada ni xde satu pun ada sign gabenor pertama tu.

gambar agak blur amek guna kamera lappy je

.............................................................

gambar2 selingan bukan untuk contest
ada 31 keping semenye klw terdesak mcm mana sekalipun takkan sekali2 aku pakai duit ni..sayang woo..skang susah nak dapat dah
aku penah citekan kt blog pasal duit singgit lama ni
bole tengok entry SEJUTA.. SAPE NAK BELI?

saye agk tuan belog akn hadiahkn
WANG TUNAI kpd pemenang kot..
nak tag
cutemum
mj
miza
mz


1 comment:

[n] ajiha fuz [i] said...

mekaseh ye join . gud luck keyh !