NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, February 18, 2011

sambutan setahun taufiqhelios.blogspot.com



nak join klik banner
cuba korang ceritakan pengalaman best/tak best sejak korang bergelar blogger

aku nak cite pengalaman best..tak mau tak tak bez..hehehe...
pengalaman paling bez..aku rasa ialah dapat jumpe kawan2 blogger yang mana selama ni kami bersembang di alam maya....akhirnya dapat juga bersua muka....
pertama kali join bloggers gathering pada tahun 2009 di taman tasik titiwangsa dengan bertemakan PINK gahtering ni berjaya mengumpul seramai 50 orang blogger

gambar ramai2 ngan kawan2 blogger
http://ibudamia.blogspot.com/2009/06/blogger-gatheringtitiwangsa.html
gahtering tu siap masuk dalam paper...
kali ke-2 gahtering di lake garden pada 28.2.2010 bertemakan BIRU
mmg ramai blogger2 yang pertama kali baru bersua muka masa aritu..yela selama ni asik berborak kat alam maya je kan...sekali bila jumpe tiba2 rasa mcm dah lama kenal je...hahah tu la dia kuasa BERBLOG..walaupun kita xpernah kenal..tapi terasa mcm kita dah kenal lama
http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/semalam-di-lake-garden.html
http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/blogger-gathering-part-1.html
http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/bloggers-gahtering-edisi-menu-hadiah.html
http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/bloggers-gahtering-part-last.html
event kami masa aritu..telah terpampang di dada akhbar SINAR HARIAN, MAJALAH WANITA & MAJALAH PA &MA sape tak bangga muka masuk paper & magazine kan..hebat..hebat..hehehelepas tu..alhamdulillah...dalam banyak2 contest & giveaway yang aku join dah banyak juga yang aku menang, mcm tahun ni saje setakat feb 2011 dah ada 38 kemenangan, entry terakhir menang kat SINI

ni aku print screen label kat blog NANA+AMRUL+DAMIA
yang total menang sepanjang dari tahun 2009 sampai sekarang

nak tag
cutemum
shaizhar
mz
mj
miza
juelee



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment: