NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, February 25, 2011

sape nak gelang kristal free je..meh la sini

ok..baru sempat nak wat teka2 ni..seperti yg dijanjikan semalam
aku nak wat teka2...tak susah...
bulan February masuk 2 tahun aku keje kt opis skang ni

soalan dia...berapa haribulan aku mula join kt opis skang ni??
sorang hanya boleh jawab sekali saje....
klw xde sape jawab btol aku amek jawapan terdekat
clue? bantai je la dari 1-28 february kasi satu tarikh..
format tarikh mcm gini : 30/2
hahha..sengal february mana ada smpai 3o ari..contoh je..
tak yah bubuh tahun pon xpe...jawab berapa haribulan februari saje.
komen je dalam entry ni
selamat meneka...

hadiah dia gelang kristal yg tengah2 tu..warna putih+merah
malas la nk snap gambo lain..
gelang ni bli masa kat sabah aritu..
bukan beli pon..aku pau budak kedai souvenir tu...hahaha.. soping fridge magnet smpai 50 hengget dapat free gelang...oleh sebab aku xpakai eksesori so mmg saje je aku minta nak kasi adiah ni kt korang baik kan?kekeke...

eh lupe lak nak kasi tau..
tadi aku ada tanya sape nak voucher dominos ni??
aku kasi kat echa..sebab dia orang pertama yang komen
sian plak..mak yong ni kang ngidam plak xdapat voucher haha...
beb email address ko ye
p/s : aku dah edit..bukan 3 tahun aku keje sini baru masuk 2 tahun haha..camne bole xingat ni bape lama dah keje sini, klw ada org terawal yg jawab tahun 2008 tu tadi aku terima ek...silap..sorry! hhehe

~~edit lagi~~
haih 3x edit dah entry ni heheh nyanyok mak damia ni
lupe nak bubuh tarikh tutup
tarikh tutup 25 February 2011 kul 4.59 ptg...
ngam2 soi kul 5ptg
aku kasitau sape menang ok

SILA TINGGALKAN JAWAPAN DI ENTRY INI:



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

LyNn'Azlina said...

lin nak meneka...

25/2

cempakakuning said...

Sis pun nak teka.

5/2

Shaizhar said...

semalam rasanya dah teka.


pakai nick nama la pulak

saya teka 4/2/2008

Myra Jay said...

MJ nak teka

25/2/2009 :)

Jom skodeng entry baru : Ovarian Cysts, bahaya ke??

Miza Yusof said...

miza teka :)

25 February 2009