NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, February 24, 2011

tlg vote damia bole?

alamak..kena vote..hee..minta jasa baik kawan2...klw tgh free2 tu vote utk damia...
caranya just tinggalkan komen kat blog bawah ni
http://anna-jueanna.blogspot.com/2011/02/jom-pilih-siapa-pemenangnye.html
damia no 16
komen kena format mcm ni..korang tulis je nombor aku kasi ni hehe...

CIK JUE SAYA PILIH...
pilihan pertama:16
pilihan kedua :1
pilihan ketiga :3

no 1 tu adam anak alycia
no 3 ariff anak mz

tq yea..pada sape yang dah vote..tadi nampak alycia dah vote sebelum entry merayu undi ni dikeluarkan hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 comments:

juelee said...

dah vote

nadiah said...

dah vote...
good luck damia..

NOOR FATIN said...

dah ^__^ gudluck

~~@lyci@~~ said...

alahai,terharunya...nana listkan nama adam skali.. nnt alycia pun nk wat kat blog la hehe.. sbnrnya segan nk meraih undi.. maklum la br join contest hehe..

my shaizhar blog contest said...

good luck!

saya dah vote DAMIA

Jieda said...

as salam..saya dah vote tapi damia piliha yang ke2.Takpe kan...

penyisir rambut said...

thx nana betul kan mashi...
nana boleh tgk syrat yg tbaru...
base la...1st tyme wat..
hee...

AYuNG said...

done!
gud luck! :D

Cute MuM said...

dah vote..
gud luck!

my shaizhar blog contest said...

agak2 boleh ke vote dua kali?

al maklumlah ada 2 blog

he he he

Ummi AmnaAmzar said...

ummi dah votedamia