NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Sunday, February 13, 2011

TOPUP RM30: Contest Gambar Profile Facebook Tercantik

gambar contoh :

nak join klik SINI


Atas permintaan ramai akhirnya malam ini sekali lagi Ammar buat contest bagi memenuhi permintaan pengunjung setia blog Ammar. Contest gambar profile facebook tercantik yang Ammar dapat idea petang tadi. Memandangkan semakin ramai pengunjung blog Ammar datang dari facebook Ammar buka penyertaan ini kepada kawan-kawan di facebook dan kawan-kawan di blog.



Syarat-syarat penyertaan:

  • Sila tag gambar profil facebook tercantik anda di facebook Ammar ni beserta ulasan di gambar itu saya suka blog Ammar kerana.......(ikut suka berapa patah perkataan pun)
  • Selepas itu sila tinggalkan komen di entri ini bagi mengesahkan penyertaan anda. Bagi yang tiada blog sila tekan komen dan klik di ruangan tanpa nama lepas tu komen saya dah join.
  • Tidak perlu membuat entri bagi blogger yang join contest ini tapi kalau baik hati nak buat tidak dilarang, mungkin dapat markah bonus.
Hadiah-hadiah:
  • RM 10 TOPUP (Top Profile Picture)
  • RM 10 TOPUP (Kategori Lelaki)
  • RM 10 TOPUP (Kategori Perempuan)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

AMMAR YASIR said...

Siap buat entri lagi..thanks

Nana said...

hehe ok tq