NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, December 13, 2011

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

nak join klik banner
anjuran
http://wanmyzuracollections.blogspot.com

nak tag


juelee
et
mz

miza

jgn lupe mention aku sebagai referer ek
referrer aku : cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 comments:

lenloy said...

good luck..

MaIzUrA said...

akum.. tq ya join GA.. good luck

syufaa said...

jomm joinn

http://i-love-being-a-contestant.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

deqlis said...

salam nana,

nak join gak:-)

JOM JAWAB SOALAN : MINI GA DEQLIS  utk collect point:-)

NOOR FATIN said...

gudluck!

saya tag nana

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-from-nabilamedan.html

sudi join :)

AinnnShaharuddin♥ said...

salam. nana terpilih sbgai pemenang. maaf kerana lewat. berikan detail ye ? thanks .

http://cakapcakapain.blogspot.com/2011/05/contest-ini-pemenangnyaaa.html

~dYaHaHa~ said...

jom join http://lulu-pages.blogspot.com/2011/05/giveaway-by-lulu-pages-and-dyahahas.html

miss nadya said...

salam...nad ada tag nana kat sini..:)
''SAYA SERTAI BLOGLIST HARIS KAITO''

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan akan diberikan kepada semua peserta Nama Baby contest dan akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar sekali lagi alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my

maaf lambt :)thanks :)

Nana said...

test

Diyana said...

Nana, awak salah seorang pemenang Telekung Jersey Ga

bagi emel eh pada link di bawah, nanti saya kontek untuk penghantaran hadiah


tahniah ;)

http://siahsekeluarga.blogspot.com/2011/05/pemenang-telekung-jersey-ga.html

juanita said...

Jom

contest “Kisah Aku & Tupperware” untuk memenangi Hadiah Utama Hamper Tupperware Bernilai RM300.
http://www.tetikusrusak.net/kisah-aku-tupperware/

Amy Syaquena said...

good luck ok..

P/s: Jemput join Cutest Baby Smiling Contest

penyisir rambut said...

nana::
sory2..memang saya akan bagi hadiah contest tu...cume sekarang ni sangat2 sibuk...base la..budak praktikal kan...banyak keje...
bila nak pilih adiah,,banyak yang tak berkenan kat ati...tu yang tertangguh tu...
saya ingat janji saya...
jangan risau..nanti jenuh saya nak mnjawab kat akhirat nanti kalau tak tunaikan janji saya....huuu..

NORFARAHIN ABDULLAH SANI said...

jom join my 1st GA menang hdyah dy india
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
promote ea..

Anis Salwa said...

good luck..sy pun join n sy guna nana sbg referer sy..(",)

Nadya O'Conner said...

nad ada tag nana kat >> Cik Purple Giveaway..

kutoOobambOo / ericoanaci said...

waa boleh menng lah.. hu3

adyna said...

nana giveaway 1minggu 1buku letak url salah ler..nanti cek ye ;) tq join

AkmaFaizal said...

good luck2... nak ajak join ga ni plak

http://www.akmarwati.com/2011/07/giveaway-happy-birthday-ayah.html

Cik Aish said...

Jom join segmen ni :
KAD RAYA DARI GUA UNTUK LU!

Penggemar Coklat said...

erm.. suka kumpul perfume tp sekarang dah pandai kawal habits tu..hehe

btw ada entri untuk korang http://syuwaistory.blogspot.com/2011/08/pemenang-ga-lets-go-green-save-earth.html

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

kutoOobambOo / ericoanaci said...

good luck

bobiedanbad said...

as salam sila tinggak details anda ke email saya bad1892001@yahoo.com. Anda antara pemenang tuk G.A http://bobiestory.blogspot.com/2011/04/5-winner-ga.html

bobiedanbad said...

as salam sila tinggal details anda ke email saya bad1892001@yahoo.com. Anda antara pemenang tuk G.A http://bobiestory.blogspot.com/2011/04/5-winner-ga.html

WanMyzura said...

Akum, Terima Kasih kerana sudi join 1st GiveAway by Wan Myzura Collections. Sila semak nama anda di PESERTA GA (Mister Linky's Magical Widgets) dan mari kita lihat ranking referral di http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/12/senarai-nama-referral-1st-giveaway-by.html nantikan keputusannya pada 10/01/2011.. Semoga berjaya

fieda said...

tahniah nana menang
http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2012/01/pemenang-1st-giveaway-by-wan-myzura.html