NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, March 25, 2011

''4 sbb saye syg die''

nak join klik banner



1. dia seorang yang penuh dengan kejutan...suka sangat buat seprise..even bukan lah seprise kasi adiah kete ferrari ke kasi intan berlian ke..tapi suka wat seprise menda kecik2...memang kita tak jangka...ada je idea dia tu nak wat seprise

2. sangat2 bertanggungjawab...dia merupakan seorang abag, ayah & suami yang sangat bertanggungjawab...

3. seorang yang sangat kelakar...antara sebab aku ni jadi gile sebab dia lah yang gile juga hehehehe

4. ni paling bez....oleh sebab kami ni duduk berjauhan..hanya berjumpa 2minggu sekali je...dia tak pernah menghalang apa pun aktiviti aku bersama kawan2...pendek kata aku memang selalu dia beri keizinan untuk kemana2 memang dia tak pernah melarang jauh sekali menghalang aku nak lepak, pegi holiday or jalan2 dengan kawan2...walaupon aku dah kawen..life aku ni mcm orang tak kawen je..aku bebas nak lepak ngan kawan...tak kisah nk blk pukul berapa sekali pon asalkan inform dia dulu

nak tag
juelee
alycia
mj
fiza

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!