NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Sunday, March 27, 2011

Contest Cik Beba : Mimik Muka Minta Lempang

nak join klik banner

adeh jenuh aku carik gambar muke huduh2 hahah godek punye godek ada la jumpe satu gambar ni yg memang minta kena lempang..
time ni masa kat sarawak...baru balik dari gua angin..dengan basah lencun peluh cuaca plak panas terik amrul sebok la nak amek gambar...orang tengah penat dia dok snap2...last2 aku tak larat nk senyum ayu2 dah....muke mcm gini je mampu aku bagi
nak tag
shaizhar
mj
alycia
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

ellia zahara said...

hai nana..tq join contest cik beba..tp kalau ada picture nana sendiri mst lagi ok kan..heee..klu nk try lagi boleh..last date 1 april..nantikan keputusanya ok!! :)