NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, March 17, 2011

Contest gambar kawen yang anda paling suka



nak join klik banner

ni la gambar kawen yang aku suka
kenapa???
pertama :

gambar kawen aku ni dijadikan banner dekat salah sebuah butik pengantin kat keningau, sabah...
aku tak tau mana diorang amek gambar kawen aku ni...
kitaorang tau pun sebab kawan amrul yg keje kt keningau sana..amek gambar banner ni & dia tag kat facebook..
walaupun rasa sedikit kecewa sebab diorang pandai2 guna gambar aku..
tapi xpela..sesekali merasa pemes...heehe lagipun bukan nye diorang buat menda2 tak elok kan...
nak tgk entry pasal gambar ni bole tengok sini
http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/pemes-aku-weh.html
http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/gulatis-textile-vs-bunir-textile.html

yang ke-2
sebab gamabr kawen aku ni ada dalam website syokkahwin
http://www.syokkahwin.com/direktorikahwin/butikfesyenkahwin.htm
aku tak tau la sape yang hantar gambar ni kat website..mungkin pak andam kot..hehehe
selalu kawan2 aku call diorang cakap wah..nana gambar kawen ko ada dalam website syokkahwin la..
hehehe femes plak rasa...gambar aku sebelah tok ti tu hahahhaha...

nak tag
cutemum
mj
alycia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

axie said...

Tq for join..
wah popular gambar kawen tu ek??
cantik :)

NooR AZeAnA AziS said...

hye! glamor gitu.. gud luck...