NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, March 2, 2011

CONTEST I LOVE RED



nak join klik banner

(maafkan saya sekiranya gambar ni nampak terlalu over & agak nampak tak berapa sopan hehe..)
secara jujurnya penganjur..saya bukan lah pecinta warna RED, tapi mcm biasa la..saya join contest ni semua untuk support kawan2..hehehe..pengakuan ikhlas ni...demi untuk penganjur..saya akan cuba meyakinkan kenapa saya suka warna RED dalam entry ni....heee...sungguh2 punya jujur ni kekeke.....

ok nak cite pasal gambo dia atas....gambo tu di ambik masa raya tahun lepas....kenapa saya pertaruhkan gambar ni??

1. sebab ni la satu2nya baju raya saya yang berwarna RED, saya tak pernah ada baju kebaya warba RED selain baju ni

2. sebab gambar ni dah pernah menang 3 contest sebelum ni, kalau tak caya jom tengok link di bawah ni:

menang tempat ke-2 contest foto posing raya by lisa:
http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/menang-no-2-contest-foto-posing-raya.html

menang kategori sedondon segaya by puan stoberi:
http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/yeaymenang-adiah-khas-contest-puan.html

menang tempat pertama contest u & me raya together by mama iqy:
http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/yeayy-im-winner.html

mcm biasa orang kata RED tu ada ONG kan??hehe...sebab gambar saya ni dah 3x menang contest & anak saya dah 2x menang contest dengan pakai baju yg sama sedondon ngan saya ni...tak caya?? meh saya tunjuk

damia menang tempat ke-2 gaya si comel berhari raya:

MEMBANGUNAKAN KERIANGAN, MARAH DAN PENYAYANG

MERAH YANG BERLEBIHAN AKAN MEMBAWA KEPADA TEKANAN

MERAH PEKAT PULA AKAN MELAMBANGKAN KEAGRESIFAN YANG

AKAN MEMBAWA KEMARAHAN

WALAUBAGAIMANAPUN, MERAH AMAT BERGUNA BUAT MEREKA YANG

MERASA MALAS ATAU KEHILANGAN TENAGA KERANA IA AKAN

MEMBARAKAN PERASAAN YANG LEMAH




GrandProfile.com is your one stop for Myspace Graphics


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

mama rifQy said...

1 lagi tetinggal!!! menang contest naa!!!!

Nana said...

hehe ada la..
nampak tak link tu hehee