NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, March 12, 2011

give-away Ibu, hebatkan Shaklee

nak join klik banner

“Tips menghadapi saat-saat melahirkan anak yang telah saya amalkan ialah…”


1. bila keluar je tanda nak melahirkan tu (mcm saya kuar tanda darah) saya terus minum air bunga fatimah yang dah direndam dalam air masak

2. masa contraction tu banyak kan selawat...jangan menjerit atau meraung2

3. tarik nafas panjang2 setiap kali contraction

4.kalau boleh minta suami temankan dari kita mula2 sakit tu sampai lah bersalin..
sebab dia boleh bagi kita semangat & kata2 perangsang..dengan cara itu dapat mengurangkan sikit keasakitan bila kita sama2 menghadapai saat2 genting tu bersama2

5. yang paling penting sebelum nak melahirkan tu saya akan minta maaf dekat mak & suami...

nak tag
mz
juelee
alycia
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

ibuhebat said...

salam, thanks sebab join ga saya :)

terima kasih atas tips2 berguna ;)