NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, March 22, 2011

"GIVEAWAY Cendawanpink"

nak join klik banner
entry yg aku suka
perempuan cantik vs perempuan hodoh

bagi aku lah kan...cantik ke hodoh ke rupa paras seseorang tu tak penting...
buat apa klw muke je cantik tapi dalam...tak secantik mana pon...
biar lah hodoh rupa seseorang tapi asalkan baik budi bahasa...
kalau orang tua2 la..nak tengok bakal menantu perkara pertama yg dia akan tgk
budi bahasa si gadis..bukan rupa parasnya....
lagi satu...tak suka klw lelaki suka nak banding2 kan orang cantik & orang hodoh..
pernah ada kawan lelaki aku ni tersangat2 la memilih mencari pasangan
nak yg cantik, tinggi, free hair, pandai bergaya..
abes orang2 tak cantik dia kutuknye...
sudahnye yang dia kutuk2 tu la jodoh dia...
mmg banyak kali jumpe pasangan yang suami nye tersangat handsome wife dia tak berapa cantik...kalau lah orang mulut jahat sure kata kena bomoh la tu..
tapi orang tak tau...mesti lah ada istimewanya perempuan tu di mata lelaki kan?

nak tag
mj
miza
mz
alycia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

cendawanpink said...

salam..
aii thanks join GA kite.. :)

aah..betul tu kan..
tp mmg org skg ni selalu sgt tengok paras rupe..huhuu.. :P