NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, March 31, 2011

Giveaway "Entry Pertama Saya"

nak join klik SINI

entry pertama ni aku rangkum kan sekali cite2 yang berlaku pada 2 may 2009..antaranya jalan2 kat jj, pegi kenduri kawen & mandi manda kat PD
masa ni baru2 buat blog mana reti sangat
ntah hapa2..gambar keluar dulu pastu cite di bawah gambar hahahha...sungguh tak profesional
tapi xpe la..menda2 ni hanya lah utk kenangan aku & family aku..bila belek2 balik entry lama rasa seronok..ada juga tempat aku nak catatkan kisah2 kehidupan aku..
kalau stakat nak tulis diari mana bole letak gambar kan..
dengan ada nye blog ni insyalla segala kenangan kami bersama akan dapat di baca sampai ke anak cucu

link entry pertama
http://ibudamia.blogspot.com/2009/05/picnicpd.html


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Mama Zharfan said...

nana, link not working ni..tak direct ke blog organizer contest

mama iris said...

thanks yeeee...=)