NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, March 26, 2011

hadiah utk Mr. B


nak join klik banner
cadangan pertama :

ok saya nak suggest kan :
Luscious hand bouquet of Ferrero Rocher Chocolate (6) & Red Roses (6) with elegant packaging & decoratives.
Price RM 90


biasa kita ni kalau nak kasi hadiah kat husband mesti beli wallet, belt, kasut, baju, perfume..menda2 tu seme mcm dah biasa kan...kalau hari2 bukan istimewa pon kita boleh bagi...

emm..biasanye lelaki yang suka kasi choc, flower kat perempuan kan..so apa kata kali ni buat kelainan sikit...sebab apa saya suggest mcm ni?sebab saya pernah buat dulu sekali...time anniversary saya bagi dia sejambak bunga...& guess what?dia sangat2 tak sangka dapat bunga dari isteri dia..hahahah ..muka xbole belah malu2 kucing time dapat hadiah tu...kekekeke...

tak susah pon..apa yang awak perlu buat just masuk je mana website contoh TELEGIFT
pastu order & bayar through online..pastu tunggu hadiah tu dihantar kepada encik suami...kasi suprise skit anta kt office dia ke...heeheh...saya memang suka bab2 surprise kan orang ni...

cadangan ke -2

saya cadangkan korang spa & amek pakej couple spa (mmg banyak spa2 yg ada buat pakej mcm ni).

kenapa saya cadangkan SPA? saya & suami telah mencuba buat facial treatment, ala just cuci2 muka, massage & last sekali kena pakai mask.rawatan tu hanya la dalam tempoh satu jam saja...tapi..sangat2 bez..dapat duduk dalam bilik yg cahaya dia suram2 sambil dengar lagu romantik2 & bilik tu plak wangi dengan aroma lavendar....pergh...serius seronok sgt..



itu baru saya try buat facial..blom try buat SPA lagi...kalau buat SPA lagi la bez...badan dapat diurut kasi longgar sket urat2 tu kan...sesambil di massage, sesambil tu bole selami hati pasangan (jgn kata dah kawen xyah nk selam2 ek..kena juga...sesekali menyelami ati pasangan nih)

amacam tingin nak nak wat SPA?heee...mmg ni antara aktiviti yg tgh dok berlegar2 dalam kepala ni...nk wat sama2 encik suami saya nanti.
cadangan ke-3

buat satu seprise untuk suami...kasi dia cuppies....mcm saya buat masa celebrate 4th wedding anniversary tahun lepas..
kalau nak baca mcm mana plan saya buat seprise bole klik sini
http://ibudamia.blogspot.com/2010/07/seprise-utk-en-amrul.html
cadangan ke-4
romantic dinner sama2....sambil makan ditemani cahaya lilin...
sambil mengimbas kenangan dulu...cewah mesti bezz
View Image



cadangan ke-5
holiday bersama2....kalau bole kat tepi laut ke..., tempat2 sejuk ke mcm cameron or genting hehe...
nak tag
cutemum
alycia
shaizhar

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

♥ sALmiE ♥ said...

tQ dear join my 1st GA. sgt sweet cadangan2 ni..akan dipertimbangkan. gud luck ye... !

♥ sALmiE ♥ said...

check pemenang ye

http://sumimie.blogspot.com/2011/05/pemenang-1st-ga-sumimie.html