NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, March 14, 2011

MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW

nak join klik banner

keistimewaan blog MiSsZ GaRdEN!

1.
MiSsZ jual barang-barang yang berkhasiat

Produk –produk MiSsZ ni bukanlah 1 linggit cam intro MiSsZ tadi. Hehe... Tapi harganya adalah berpatutan. Lagipun harganya dah termasuk kos penghantaran. Jadi, anda hanya perlu sediakan duit seperti yang tertera kat produk tu sahaja. Ini MiSsZ senaraikan data-data tentang produk-produk ni.

JUS KURMA MINDA


Harga : RM20.00

Khasiat Produk :
• Meningkatkan kekuatan hafalan.
• Dapat menghilangkan rasa keletihan dan mengantuk.
• Membantu meningkatkan tenaga dan kekuatan badan melawan penyakit
• Memelihara kesihatan tubuh badan dan kecantikan.
• Satu pemakanan yang sesuai bagi ibu yang mengandung.
• Mengelak daripada cacing perosak dalam perut.
• Kaya dengan protin, serat, vitamin A dan C, zat mineral atau galian seperti besi, kalsium, sodium dan potassium
• Membekalkan tenaga yang diperlukan oleh badan, sangat baik untuk buah pinggang
• Mempertingkatkan sistem imunisasi badan.

Sajian:

2 sachet sehari.
Terus diminum/Boleh dicampur dengan air

Ini memang sesuai untuk ibu bapa penyayang, yang inginkan kemajuan anak-anak..

2. ada segmen petua
3. ada segmen jenaka

5. ada gambar2 menarik


6 ada segmen fesyen
paling bez ada tutorial cam mana nk pakai shawl i like!

7. ada segmen info



nak tag
cutemum
alycia
juelee
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

MiSsZ said...

TQ nana coz sudi join...Masuk SEGMEN KREATIF lagi tu.. Gud Luck!!

Tapi dalam bloglist MiSsZ GaRdEN blog takde la, yang MiSsZ GaRdEN CoNtEsT je ada.. Kalau dah cek, inform MiSsZ yer... Kalau MiSsZ terlepas pandang, MiSsZ minta maaf.. MiSsZ manusia biasa.. heheh