NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, March 9, 2011

PEMENANG CONTEST AKU & BUAIAN

ok dengan ini di umumkan...pemenang contest aku & buaian...

pemenang utama
gambar paling menarik jatuh kepada
http://neenaanuar.blogspot.com/2011/03/contest-aku-buaian.html
kenapa aku suka gambar ni..
tuan punye badan ni mmg gojes...& sangat menawan pose dia..bole buat hati lelaki cair woo..tapi jgn nk menggatal heheh dia dah kawen...
suka nengok pose neena sangat bersahaja..sweet!

hadiah = voucher kfc/pizza/ayam mas + RM10

kategori gambar ngan kawan2
http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-buaian.html
gambar kt tempat yang sama aku amek atas buai aritu...
kat broga hill..
mmg lawa tempat ni
hadiah = RM 10

kategori gambar bersama anak
http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/02/contest-aku-buaian.html
gambar ni jelas menunjukkan kasih sayang anak & emak..
sangat happy dapat main buai sama2
sweet je nengok
hadiah = RM10

kepada pemenang utama neena sila emailkan address & acc number kalau bole maybank
kepada 2 pemenang yg lain kahelan & izwa
sila emailkan acc number korang kat email saya nanamrul@yahoo.com
tq kepada semua yang sudi join
pada yang tak menang jangan kecik hati
gambar korang seme pon gojes...
xpe lenkali ada lagi k..
cuba lagi...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

azura samsuddin said...

tahniah kpd yg menang, 1st time tgk gambar neena dpt agak dah mmg die akan menang sbb pose yg sgt menarik ;)

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah.memang agak dah gambar posing baeek punyer..

my shaizhar blog contest said...

tahniah kepada semua pemenang

Cute MuM said...

memang dah agak neena menang.. pilihan yang tepat...
tahniah pada yang menang..

Myra Jay said...

Memang layak neena menang sebab pose dia sangat cantik dan bersahaja:)
Thniah pada pemenang lain:)

eima said...

tahniah ...

Kehelan said...

salam...

sy dh emailed td...

tahniah kpd Neena dan Izwa...

~~@lyci@~~ said...

tahniah pd smua ..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

hah??ku menang??ku menang...ya ampun....tak sangka nyer...:)

Mama Zharfan said...

congrats to winners!!

NeenaAnuar said...

vavavavaaa.. saya menang ke? huhuhu.. THanks dear for choosing me! and tQ so much for all da compliments too.. huhu.. blushingg nie blushingggg! :D

ok I dah pun email to you my details.. nanti check yea! ;)

btw congratss to other winners as well! :)

Shu Shinju said...

yeay....kak neena menang !!!