NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, March 7, 2011

senarai peserta contest aku & buaian

ok ni dia senarai peserta contest aku & buaian, setakat hari ni..wah mcm2 jenis buai ada..syok plak wat contest subjek susah2 ni hahaha..senang skit nak cari pemenang...ramai yg nak join tapi katanya xde gambo ngan buai,sian..xpe2..lenkali aku wat senang2 sket ek hehe..

sila cek yea...kot2 ada gambo korang aku tertinggal..tapi rasanya aku tak tinggal sorang pon...& setakat arini semenye blog peserta aku dah terjah, jangan risau..seme nye lulus yea...sebab syarat dia senang je kan..hehe....











PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 08/03/2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

cikmOt said...

hehehe...camner ko nak pilih ni??

d.e.e.n.a.YAYA said...

bile pemenang diumumkan??

Mama Zharfan said...

happy judging nana! me click HB!

wan nurul hezrina abd halim said...

selamat memeningkan kepala tuk pilih2..hikhik..mcm2 jenis buaikan ada tapi buai baby takder..hikhik

Aishah Megahasz said...

wah macam tak ada harapan nak menang

~~@lyci@~~ said...

best pulak tgk buai byk2 camni hehe..