NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, March 10, 2011

KAMY n MIE BIELA 1st cONTest !!

nak join klik banner

ni la dia lagu yang paling aku suka..xde la paling2 sangat..tapi aku suka lagu ni sebab bersebab..
lagu dari sharifah aini & broery..(gile lagu lama ni hehehe) tajuk dia seiring sejalan

kalau nak tau lagu ni la buat pertama kalinya aku menyanyi di depan khalayak ramai...ingat lagi masa tu aku keje kat finas, ada sorang penolong pengarah tu nak benti..so ada la majlis utk meraikan hari terakhir dia keje...lepas abes meeting ktorg seme masuk dlm panggung mini..situ siap bole karoke bagai la..bilik tu mmg lengkap dengan sound system yang canggih, pilih je lagu apa nak semua ada.masa tu mmg ramai la staff dalam panggung mini tu...semua pakat nak karoke

pastu penolong pengarah tu dia request minta aku duet ngan dia nyanyi lagu tu..sebab nye sebelum2 tu dia pernah terdengar aku nyanyi kt meja aku..pastu dia kata..suara awak ni mesti sedap kalau nyanyi karoke...hahahah..tuhan je yang tau betapa malunye aku time tu...aku ingat kan tak de orang dengar aku nyanyi..sebab meja aku tu agak jauh ngan meja orang lain...tak tau plak aku..tengah aku kemas2 file tu boz tu datang dari belakang...cis..dia dengar plak aku tgh nyanyi....then dia ckp satu ari nanti saya nak nyanyi ngan awak...aku cakap ok saya JANJI satu hari nanti kita akan nyanyi duet kekeke...

tu la...akhirnya terpaksa aku tunaikan JANJI aku tu...mula2 memang aku tolak..tapi boz tu cakap eh awak dah JANJI kan nak duet ngan saya...please ni permintaan terakhir saya..saya nak sangat2 nyanyi duet dengan awak...hahahah adoi la..malu...malu...

ala..sebenarnya suara aku xde la sedap mana pon..takat mcm suara katak panggil hujan je..hahaha..tapi boz aku tu kata suara aku mcm garau2 sket..mest bez kalau karok...hehehe..gile malu ko..kena nyanyi depan2 ramai orang..aku siap nyorok2 kan muke sambil nyanyi sebab segan haaah...

serius sampai sekarang bila dengar lagu ni sure aku akan teringat encik mohd nor..hehe...

Sharifah Aini & Broery Marantika

Seiring Jalan

( P: )
Seiring dan sejalan
( L: )
Seindah bunga di taman
( P: )
Bak burung nan megah
Kanda kupuja
( L: )
Bahagia kita berdua

( P: )
Berlari berkejaran
( L: )
Lupakan segala duka
( P: )
Di kota di desa
Di gunung dan laut
( L & P: )
Berlagu kita berdua

( L: )
Dinda
( P: )
Kanda
( L & P: )
Burung pun turut menyanyi
( L: )
Tawa
( P: )
Riang
( L & P: )
Dan cinta mula bersemi
La la la la la la la la... ( 4X )

( L: )
Tiada lagi duka
Pun airmata
Kembalilah sayang
Bersama berjalan
Duka atau pun senang

( P: )
Aduhai pujaanku
Mimpikah daku
Kan kusimpan dia
Di dalam hatiku
Kasih dan sayangmu

( L & P: )
La la la la la la la la... ( 4X )

( ulang dari mula )





nak tag
cutemum
shaizhar
alycia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

Ka_My said...

kene duet lagy tuu.hehe
thx joined n gud luck ^^