NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, March 4, 2011

Wedding Anniversary Contest

NAK JOIN KLIK BANNER

ni la dia gambar perkahwinan paling menarik & sweet
sebab apa??

ada pelakon datang masa majlis kitaorang..hehe...alah sebenarnya Uncle Aimi Jarr ni aku nye bozz masa keje kat FINAS dulu..masa wedding aku dulu kan..seme orang mcm jakon jumpe pelakon ni hahah....
& dia nya jadi sweet sebab uncle ni bz manjang shooting..tp sebab hari kawen aku dia minta excuse kejap dari set shooting sebab nak attend aku nye wedding..yela..aku kan sekretari dia masa kt finas dulu..mestila dia kena ada masa aku kawen...
part paling bez uncle kasi hadiah cash money suruh g honeymoon hee..owh so sweet....

kisah yang tak dapat nak lupe masa majlis kawen:

masa ni tengah makan beradap..tiba2 datang la sorang kawan baik aku ayu nama dia..
dia bisik kat aku cakap
"nana...ex boypren kau datang la..ko jemput dia ke?..tengok tu dia datang dengan sape??
dia datang ngan ex girlpren laki kau la...."

hahah..serius wei..time ni aku rasa mcm nak tercekik nasi yg aku makan..apa taknye...ex boy aku & ex girl amrul datang sama2 ke majlis kawen kami!! tetamu tak di undang tu hahaha...
tapi diorang xde la datang makan..diorang datang utk tgk kami bersanding je..aku nampak diorang berdiri dekat pintu gerbang

pastu aku pun bisik kat amrul..awak cuba tgk sape dekat pintu gerbang..amrul plak rabun dia tak nampak...aku ckp la..diorang datang...tengok kita kawen...hehehehe.. pastu tak lama tu aku tgk dorang berdua pon blah...

KEBETULAN PLAK KAN MASA KAWAN AKU DATANG & BISIK DEKAT AKU CAMERAMAN SEMPAT SNAP PIC TU
tgk la pic ni mcm joyah2 tengah bergosip kan hahaa...
nak tag
juelee
mj
alycia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

DIDOT said...

heheh..sempat lg tuh bergosip..ekekek..gud luck nana..;)

faiznaimi said...

Salam Kenal...

Welcome to the Contest

Thanks sebab support first contest Naimi and Good Luck (**)