NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, April 28, 2011

BEEHA BEN : ETUDE HOUSE CONTEST




nak join klik banner

Ambil gambar korang dengan alat make up korang. CONTOH MACAM BANNER CONTEST TU. (apa-apa brand..tak semestinya korang pakai Dior, Chanel, korang boleh menang..kan..kan..kalau yang pasar malam punya tapi cantik, still boleh menang)

ni gambo saya ngan lipstick
walaupun bukan la brand dior atay channel..tapi saya tetap suka sebab..
lipstick silkygirl ni adalah hadiah GA yang saya menang..warna dia sangat sweet, warna baby pink
inilah rupa liptstick yang saya menang GA tu
nak tag
alycia
fiza


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

beeha ben said...

Ok, done!

Isteri @ Ibu Cute said...

Salam Nana..

Nanti akak join yer...Tapi kena jadi model la kejap hehehe