NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, April 25, 2011

contest aksi bersama TEDDY


nak join klik banner

heheh oleh sebab aku xpakai tudung kan..so aku kena cover kepala aku ngan bulu ala2 red indian ni.kasi tutup kapla yang jendol tu heeeee...

ok la nk share skit biodata pinky bear aku ni...mmg ada kisah pon disebalik bear yg somot ni...ingat lagi..masa tu damia umur 2 bulan..& time tu amrul tak bole balik selama 3 minggu pasal ada urusan keje...satu ari tu kawan dia tiba2 singgah umah & bawa satu beg pastik beso..katanya amrul kirim dari kluang...

bila aku buka je pastik beg tu terkejut aku tgk ada 2 ekor bear kale pink..yang aku pegang ni besar punya, yang damia punya kecik skit tapi dua2 kale pink & damia nye bear ada topi...(dah jahanam dah pon bear damia tu..koyak abes dah topi dia)

elok je aku dapat bear tu terus amrul call..tanya dapat tak 2 ekor bear tu??hehehe...aku tanya la...dua2 bear tu utk sape..so amrul xplain la..yang besar tu utk ibu...yang kecik tu utk bb..hehe so sweet je...selama aku ngan amrul baru 2x dia kasi aku bear..yela sebab amrul tau jiwa aku ni bukan la mcm pompuan2 melayu terkakhir yang suka ngan bear2 ni...tapi dah orang nak bagi kan..kita amek je la..

nak tag
alycia
mj

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

No comments: