NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, April 19, 2011

Contest : Gambar DesktOp Lappy !


nak join klik banner

kenapa aku pakai gambar desktOp backgrOund kat office??
biasa kalau orang dah ada family sure letak gambar anak ataupun letak gamabr family kan...
aku kadang2 tu letak juga..
tapi aku suka letak gambar2 kat broga hill ni sebab...
bila aku tension2 & stress banyak keje kt office..tengok je desktOp backgrOund ni
jadi sejuk sikit mata..tenang sikit fikiran...
sebab suasana & view yang cantik kt broga hill ni serius bole buat aku rasa tenang
nak tag
alycia
shaizhar

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

..arcmabaharin.. said...

chanteknye ;p

tq join ye