NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, April 28, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama..


nak join klik banner

nak cite pasal pengalaman di seprise masa ari jadi ke-26,
masa ari jadi aku tu aku demam...memang tak larat la melepet je...suami plak minggu tu minggu dia keje patutnya..dia kata memang tak balik KL ( dia keje kt kluang, kami duduk berjauhan jumpe 2minggu sekali je) ok la...aku pon xde la nak celebrate ke apa...

tiba2 tengahari kul 12 gitu..bunyi motor depan umah...assalamualaikum....
astaga...tengok amrul tercongok depan pintu umah...sangat2 tak sangka..dia bole naik motor dari KLUANG-KL semata2 nak wat serpise di hari jadi aku...

aku yang masa tu tengah terbaring sebab demam teros rasa sehat bila mana tengok dia masuk rumah sambil bawa kek secret recipe...terharu gile..rasa nak annges pon ada..dia datang dari jauh semata2 nak celebrate beday aku..lepas je celebrate beday malam tu dia gerak plak balik KLUANG

tu la pengalaman paling terharu aku rasa masa ari jadi aku....nak baca cite ni lebih details bole tengok SINI

nak tag
alycia
cutemum
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

miss nadya said...

assalamualaikum..nad nak mintak maaf sebab nad lambat blogwalking...nad ada update untuk hadiah..

MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)