NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, April 28, 2011

" MY SWEET MEMORY CONTEST "



nak join klik banner


ni la dia sweet memory aku, masa gathering blogger tahun lepas yg kami namakan gelombang biru..sebab apa biru?cuba tengok tema kami aritu..seme berpakaian biru...ekceli ni 2nd time gahtering yg aku attend, kali pertama dulu xramai mcm kali ke-2, gathering kali ke-2 dihadiri dalam 100 orang kat taman tasik titiwangsa...

mmg ramai blogger2 yang pertama kali baru bersua muka masa aritu..yela selama ni asik berborak kat alam maya je kan...sekali bila jumpe tiba2 rasa mcm dah lama kenal je...hahah tu la dia kuasa BERBLOG..walaupun kita xpernah kenal..tapi terasa mcm kita dah kenal lama
kenapa dia jadi sweey memory??event kami masa aritu..telah terpampang di dada akhbar SINAR HARIAN, MAJALAH WANITA & MAJALAH PA &MA sape tak bangga muka masuk paper & magazine kan..hehe
nak tag
alcycia
fiza
shaizhar

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

eb ezrin2 said...

eh biler nih? naper eB x tau eh? hu3