NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, April 26, 2011

PHOTO CONTEST - The Best SUNSET In Your Life

nak join klik banner
3) entry tersebut mesti ada 1 GAMBAR sunset yang ANDA RAKAM dan 1 CERITA kenapa sunset tersebut yang "the best" buat anda

aku ni jarang amek gambar sunset..yela..dah sah2 time tu tengah magrib kan..xkan time magrib2 nak berjalan plak kan..kecuali lah kalau aku ada pegi holiday...memang satu kesukaan aku akan amek gambar sunset..nak2 kalau kat laut..

ni lah gambar sunset yang aku amek..masa holiday bersama bezz pren aku..pes time tgk sunset dengan bezz pren walaupon dah lama aku kawan ngan dia...masa tgh tgk sunset ni...kitorang berdua je kat tepi beranda hotel..sambil menikmati keindahan alam ciptaan tuhan..sampai la matahari tu terbenam...

aku rasa ni lah gambar sunset terbaik aku pernah rakam, masa ni kat dalam bilik hotel The Regency Tanjung Tuan Beach Resort, Port Dickson


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

A FUN DEE said...

Assalamualaikum nana.. terima kasih ye sudi join.. =)

NeenaAnuar said...

good luck dear.. nice sun set view!