NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, April 15, 2011

'Sweet Memories' CONTEST


nak join klik banner

gambar ni masa ari rabu yang lepas...kenapa ianya menjadi sweet memory bagi aku??
aku & suami tinggal berjauhan...& tiap kali hari jadi damia..memang aku akan sambut 2 kali sekali pada tarikh 13.4.2011 & sekali lagi bila husband balik 2 minggu kemudian...

kalau tahun yang lepas2 biasanya pada tarikh 13hb april aku just beli kek & sambut berdua je dengan damia...tapi masa birthday yang ke-3..kawan2 aku sudi untuk meraikan hari jadi damia secara kecik2..walaupun majlis hanya 5 orang tapi aianya cukup meriah & bermakna..
terima kasih kawan2..korang dah buat damia happy di majlis hari jadi dia..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

No comments: