NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, April 16, 2011

You wannit ..Come and get it Contest



nak join klik banner

ok meh sini nak terangkan serba sedikit apa yang ada dekat
http://easy-xs.blogspot.com
contest ini ditaja oleh Poise Boutique,



APA YANG MENARIK DI SINI??


ada segmen tutorial
bagi mereka2 yang tak berapa pandai bab2 setting2 blog ni, bole la terjah situ yea...nak2 orang mcm aku ni heheh..memang lemah la bab2 setting semua ni..so kat sini korang bole tengok tutorial apa yang korang nak tau....ikut je panduan yg diberi tu


ada resepi2 masakan
bagi sapa2 yang sama spesis mcm aku tak reti masak ni bole la skodeng2 sini amek mana2 resepi yang terasa nak di try









ada movie review...
sangat sesuai la sape2 yang kaki2 wayang mcm aku ni..kalau nak tau review pasal movie2 terkini sgt membantu..aku biasanya selalu akan tgk review orang dulu sebalum pegi tengok sesuatu movie..kecuali movie yang kita dah memang tau citenya bez.atleast klw baca review orang kita bole la dapat bayangan skit mcm mana jalan cite filem yang bakal kita nak tengok tu












tau pasal sejarah2 dunia??bole je tengok sini



ada online shop..
Di OnlineShop ni korang boleh buat semua urusan jual beli produk korang mengikut kategori yang dah disediakan dalam ruangan forum ni. Korang boleh mendaftar dengan mana-mana akaun yang sedia ada contohnya Yahoo, Facebook, Google dan lain-lain akaun yang disediakan.

ok yang last ni serius aku nak cakap memang sangat bez..ada mcm segmen jalan cari makan
sangat la kena dengan aku yang suka nak cari kedai2 makan yang baru ni kan...so xyah susah klik je kat bahagian jalan cari makan akan keluar la seme mana tempat makan yang bez










pendek kata..kalau bagi aku yang tak reti bab2 setting, tak reti masak, nak tengok movie review, nak tau pasal sejarah dunia, nak tau tempat makan bez semenya aku bole dapatkan di sini....satu klik saje seme maklumat tersedia.blog ni sangat berinfo & penuh dengan maklumat..

nak tag
cutemum
shaizhar
mj



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

lepak.com.my said...

tq join contest.....:)