NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, May 3, 2011

1st GIVEAWAY "moment to be remember"

nak join klik banner
Letak GAMBAR anda dan pasangan yang paling romantik dan menarik tertarik kau memang d'boMM

gambar masa kat kundasang tempat yg sangat indah


Saya perlukan giveaway ni sebab

1. sepanjang hidup saya...saya hanya merasa buat photoshoot baru 2 kali....

pertama sekali masa time bercintan cintun...merasa wat free photoshoot kat dalam studio..sebab ada sorang kawan dari utusan malaysia panggil jadik model tak bertauliah dia nak test kamera dia baru beli dengan harga RM25! omak ai...mcm harga kete kancil sebijik!

kedua masa kawen...mesti la...kena ada photoshoot kan time kawen..kalau tak srupe mcm xkawen je la...hehehe

tapi...sejak kami berdua anak anak...belum pernah lagi kami ada potret satu family huwa...sian kan??photoshoot ni antara wishlist saya yang blom tercapai lagik....sedih!

2. sebab dah tengok gambar2 dekat FB Fariz Muhazir Theweddingphotogs (Fariz Muhazir) yang sangat mantapp ni.....sumpah saya sangat2 tertarik...kan bez kalau saya menang...
saya sangat2 teringin nak buat FAMILY PHOTO
mcm gambar ni.andai kata lah saya menang..gambar tu akan di abadikan untuk dijadikan kenang kenangan untuk tatapan anak cucu...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

cikmima said...

terima kasih join GA nie....
gud luck :)

eintan nurfuzie said...

http://nurfuzie.blogspot.com/2011/05/chaiyok-cik-en-pencarian-cik-en-dan.html
jom join contest ni plak
gd luck for this contest