NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, May 12, 2011

blog paling simple tapi Bebas



nak join klik banner


5) tag Adibah mazlan & Abe Long

muke ensem tp ketiak berbau! errk!!


hadei..aku sendiri pon geli ngan gambo ni hahaha apa kes??...xde aku ada satu masalah ni nak share & nak minta pendapat korang juga..niat aku bukan nk kutuk2 dia ke apa..cuma nak cari jalan penyelesaian yang mana boz pon penah tanya aku..boz suh aku fikirkan..cara yg terbaik utk kita kasi hint2 kat dia yg badan dia berbau

kat opis aku ada sorang manager singh, masalah utama dia tu la...BADAN BERBAU...masyallah..hangit...pekat..likat..nak muntah korang..nak2 kalau dia kuar g k4 time lunch hour..sekali kang bila dia masuk opis balik adei..pening menusuk ke kalbu la...menangkap ke otak bau dia tu..

dia dah la jalan kaki dari opis ke k4 (dapat bayangkan x? tenghari panas2 terik tu berjalan dekat 30 mnt pergi balik) dah smpai opis lak ekon....bila dia masuk umpaman angin bayu yang menghembus eh bukan angin bayu lagi dah..dah rupa angin topan yang membawa bau dia dalam opis...seme dok tahan napas...

ada yg kasi idea suh bg dia present satu set deodorant, tp nanti takut kecik ati plak orang tua tu...mesti dlm ati dia kata eh ketiak aku busuk ke? diorang kasi aku deodorant ni (yes!! memang pon bukan takat busuk, hangit lagi hahaha..) so rs mcm xsedap plak kan..takut terkecik ati..

nak ckp direct?sir u nye ketiak masham la..u xpakai deodorant ke?sanggup ke nak ckp face to face gitu?hahahha....

nak tulis surat layang??ok juga kan?kepada sir yang ketiak masam...harap2 u pakai deodorant bla..bla..bla...eh mcm kejam je hahaha...

jadinye..apakah penyelesaian atas masalah aku ni??nk tunggu dia benti lambat lagi..dia benti settle la masalah hahahhh...gile jahat!

penah dlu masa abes skolah keje kt tmpt lama..sorang mamat ni ensem sungguh la..cair klw tgk...sekali terkena shif aku ngan dia..tobat....kena plak tmpt aku duduk tu kira bawah dia & dia plak rajin la dok kenen2 kat aku nk kenalan2..sekali dia tongkat tangan depan aku errk....sesak napas...seb baik koje kilang tu pakai mask...tu pon menusuk lagi baunye...sampai org gelar dia lipas mati la..sebab bau badan yg kuat tu

aku agak diorang2 yg ada masalah badan or ketiak berbau ni xsedar la kan badan diorang tu berbau...tol x?kalau lelaki badan berbau ok lagi beb (walau pon xok) tapi kalau pompuan badan berbau...eii..idok ler..cepat2 la carik deodorant...kalau dah pakai deodorant pon bau lg..ko makan je la deodorant tu..hahhaha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

padle said...

deodorant oh deodorant.......

miss nadya said...

salam kenal singgah baca entry ni..hmm,maybe awk ley perli dyer..hehe..itu pon kalau dyer paham,contoh nyer awak cakap kat kawan awak,eh ko ni xmandi ker?huhu..giler jahat idea nad ni kan??:)
anyway...gud luck k..:)

EZAD AMIR said...

menarik2!!!