NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, May 9, 2011

First Giveaway Ame Dan Aneff




ok meh nak kutuk & kritik skit blog ni
so far blog ni nampak kemas..& susunan dia cantik la tak de terabur2
tapi..nak komen

1. gambar header tu kenapa agak blur?& pecah?kalau dapat gambar yang sharp kan lawa sikit

2. apa kata kotak follower tu awak injakkan ke atas sikit..xde la kita nak kena scroll ke bawah sangat nak carik kotak follower..biasanya kotak follower tu mesti dia atas sekali...


3. kat belah kiri blog tu ada mcm symbol muzik ♩ ♪ ♫ yang bergerak2 tu agak nampak serabut sikit sebab dia dok berlegar...

heheh nak komen kan?so tu je la komen & kritikan ikhlas dari saya
nak tag
cutemum
alycia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

A M E ! said...

hey hey . datang menjeling entry . terima kasih join ! kami hargai sangat sangat . kekal bersama blog kami ya untuk perkembangan terbaru GA ini . terima kasih lagi sekali .

A M E ! said...

salam :)

Ame wakil kami berdua ingin mohon maaf atas kesulitan yang kami hadapi baru-baru ni . Insyallah , hadiah akan di pos secepat yg mungkin . Segala kesulitan amat kami kesali .

mohon maaf sekali lagi .. :)