NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, May 21, 2011

GIVEAWAY!! Baju RAYA!


nak join klik banner

aku berkenan baju ni sebab yang utama dia pasal dia kaler PURPLE
pasal patern baju dia plak, aku rasa baju ni simple je manik2 pon xbanyak sangat..
sesuai untuk di pakai dengan shawl yang bercorak untuk nampak kontra dengan baju yang plain
bahagian tangan pulak jenis getah grip di tangan sesuai dengan seorang muslimah yang perlu menutup aurat nya di bahagian tangan
baju dia aku tengok agak unik bukan mcm potongan baju kurung biasa, potongan baju agak meruncing ke bawah macam design kaftan


ukuran baju saya : size M / 42


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

azima said...

salam... tq sudi join ya... tq tq