NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, May 16, 2011

GIVEAWAY "♥SAYA SUKA KUIH♥" SEMPENA PERASMIAN BLOG BARU :)




nak join klik banner
4. Pastu cerita la sikit kenapa korang suka makan kuih...kalau tak suka pun buat2 suka pun takpe..he he..belasah je :)

kuih???sape tak suka makan....kuih la sahabat baik aku pagi2...
aku sangat jarang breakfast makan yg berat2..biasa nye makanan aku time breakfast hanyalah kuih 3 ketul

kalau kat office biasanya aku jarang lunch..sebab aku biasa makan nasi sekali sehari ke time balik keje je makan nasi..so apa yg aku makan time lunch tu kadang2 kuih je...

antara kuih yang aku suka makan time breakfast ialah kuih samosa
kalau minum petang plak kuih feveret aku popia kemboja.
kalau kuih manis2 ni biasanya aku agak kurang...sebab xsuka sangat manis2...
tapi kuih manis feveret aku kuih tepung pelita..ni kalau dapat bulan puas ni..hari2 makan ni pon xpe
lagi satu kuih manis yg aku suka kuih cek mek molek

p/s : dalam banyak2 kuih kt atas ni aku reti buat popia & cek mek molek je hehe yg lain2 tu aku reti makan je haha

kalau nak tau kat mana port aku selalu beli kuih sedap2 bole la tengok SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

No comments: