NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, May 2, 2011

Izyan Masri First Random Giveaway




nak join klik banner

sape nak menang hadiah lumayan??

tak caya?
tengok apa hadiah yg bakal di menangi:

HADIAH-HADIAH:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya

wah...beznye RM100 tu...fuh..fuh..harap2 ada lagi rezeki nak dapat cash money RM100 aritu menang contest dapat RM100 juga..
awak memang mcm cun macam Angelina Jolie,harap2 awak pilih saya ek sebagai pemenang kalau awak pilih saya sebagai pemenang..saya akan ingat awak sampai bila2...dalam tido pon saya akan ingat awak
GrandProfile.com is your one stop for Myspace Graphics

sempena ngan cuti labour day semalam rasanya blom terlambat lagi saya nak wish
GrandProfile.com is your one stop for Myspace Graphics


dengan ucapan tulus ikhlas
bekerja lah anda sebelum anda di kerjakan muahaha...
&
selamat berehat2 di hari isnin yang berbahagia ini...
GrandProfile.com is your one stop for Myspace Graphics


nak tag
cutemum
alycia




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

Izyan Masri said...

PUJI MELAMBUNG.BOLEH DAPAT MARKAH LEBIH NI.KIHKIH.FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.THANKS JOIN YE :D