NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Sunday, May 22, 2011

oh! (SERN) bagi GIVE AWAY hadiah misteri!!

Peewit!~
Mesti yang ada rasa teruja kan kalau bab GA ni..
Terutama Tiefazatie!~*sorry kalau silap nama*
yelah..setiap GA dia masuk kompem nye dia terpilih plak tu..!~
So, kali ni oh! (SERN) nak wat GA untuk kedua kalinye..~
Macam mana nak join?
Ce citer ce citer..
Mudah jek!
1. Korang perlu copy SEMUA ayat ada kat POST ini.
2. Follow? Tu kebiasaan orang buat kan..? oh! (SERN) tak nak buat macam tu..buat macam tu ibarat tidak ikhlas nak follow citer orang kan? So, its up to you nak follow ke tak.
3. Jawab soalan mudah iaitu TEKA HARGA STEAMBOAT yang Sern makan aritu. Nak info lebih rujuk sticky post ni..
INFO STEAMBOAT oh! (SERN)
4. Tag orang? Tak perlu! Kalau rasa diarang ada sense of nak join, dyerang baca blog korang, dyerang join la eak! Tapi nak tag pun boleh..dialukan. Tapi tak wajib!hehe.
4. Last sekali, copy banner di bawah ni. Letak la mana pun. Yang penting ADA kat BLOG anda. And then bagi backlink kat part comment okay~
So, all the best!
Hadiah tu misteri. Yang pasti lebih daripada RM1** okay!
(Berkat duit NUFF..hehe)

BANNER KHAS GA NI:

nak join klik banner ni


teka : RM25/head
4 orang = RM 100


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

Sern said...

yey!~ tahniah kerana jadi 1st contestant!~~ =) tunggulah keptsan nanti ye..~