NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, May 17, 2011

+susuegoodday's 1ST CONTEST!




nak join klik banner

i love damia (my little princess)
ok meh nak terangkan pasal gambar ni...
nampak tak batu yang aku pegang berbentuk LOVE tu??
ni la dia koleksi batu2 bentuk LOVE yang aku ada baru 6 ketol..aku penah citekan hobi unik aku ni kat blog dalam entry HOBI JIWANG
batu2 ni memang original berbentuk LOVE..aku xde nye nak kikis2 kasi jadi bentuk LOVE hahaha..xde keje la klw aku nak kikis

gambar batu yang pertama di bawah ni la mcm gambar di atas tu..
nak tag
cutemum
alycia
juelee



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

sue. said...

mana dpt batu tu..comel.....