NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, June 15, 2011

'1GA from Butik Magicfrombeautiful'


contest dia anjurkan oleh
Butik Magicfrombeautiful
"Pada pendapat saya,membeli belah di internet adalah.........."

Trend masa kini yang dapat menjimatkan masa & tenaga. Selain masa korang pun jimat, korang juga save cost utk transport and sekarang ni kan kalau weekend aje mesti sesak jalan raya tu, sure korang tension and stress kan. kat online pun banyak pilihan, pilih aje mana yang nak. Tak perlu nak berebut dengan pengunjung lain macam kat shopping mall. Harga barang kat online pun lebih murah sedikit dari harga pasaran. Sebab kebanyakkan kat pasaran tu jual JENAMA aje. Dengan komitmen masing2 sebagai seorang isteri & ibu, kita tidak lagi bersusah payah untuk keluar membeli belah. seiring dengan perkembangan teknologi segalanya dapat dilakukan dengan hanya dihujung jari anda

Walaupun ianya ada kebaikan jangan di lupa juga pada keburukan, kemungkinan kualiti barang yang dibeli tidak seperti yang diharapkan sebab kita hanya bole melihat gambar sahaja, tak dapat untuk meneliti sesuatu barangan. Lepas tu, kadang-kadang beli salah saiz tak boleh nak return. Hehehe. Tapi yang paling tak best bila kena tipu ! =( Ramai juga yang kena tipu dah sekarang. Dah buat bayaran tapi barang tak sampai. So, nak beli barang cari lah online shop yang boleh dipercayai or yang dah berdaftar

nak tag
juelee
lela

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

beautiful_magic1st said...

terima kasih join GA saya.. and gud luck sangat2...

p/s: saya suka slogan tu.....membina sgt2....tq