NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, June 27, 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!


KATEGORI
2 ) Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan


kawan2 kelas 5 mawar
Sekolah Menengah Kebangsaan Puteri Ampang, Kuala Lumpur
a.k.a Ampang Girls
untuk amik gambar2 ni..aku tukang kasi tunjuk mcm mana aksi yang perlu dibuat..hahaha... kata aku kan suka bergambar...jadinye aku la cikgu kt kawan2 aku kasi tunjuk ajar camne nak posing.time ni amek gambar ni pakai kamera aku..ala kamera dulu2 yang pakai kodak tu...satu roll tu ada 36 gambar & ini semualah gambar2 terbaik yang aku pilih untuk dimuatkan kat dalam magazine sekolah.
gambar yang aku reka design nye ni menang Tempat ke-2!!
ni la hasil page kat magazine sekolah tengok tu ada medal no 2 tu maknanya menang tempat ke-2
kalau nk tgk bukti aku yang buat design ni sila klik gambo ni utk tumbesaran & tgk blah kanan sekali ada sign aku design by : FAUZANA
ha..yang ni plak muke sorang2 budak2 kelas dengan lebey dekat siap ada gambo cikgu2 sekali..
nak cari aku senang je..barisan no 3, dari kiri : aku gambar no 2 pakai tudung hijau tu nama FAUZANA

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

ame elms ! said...

hey there .

nice pictures yaw . wish you all the best and good luck ! :D

ohh take care and have a great day ahead ya . :)