NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, June 16, 2011

Contest SHAWL | Shawl Cantik Untuk di Menangi!!

shawl Contest SHAWL | Shawl Cantik Untuk di Menangi!!

nak join klik banner

Bagitau Sebab Nak Shawl

selain dari tudung bawal..saya baru berjinak2 pakai shawl...saya mula kumpul shawl yang berbagai corak & warna..semua ni beli dekat jalan TAR tak pon dekat pasar malam je
saya adalah penggemar shawl
bersama koleksi tudung, ni kira dah bole buka kedai jual kt pasar malam je kan?hehehe
ni shawl yang saya dapat hadiah dari kemenangan contest & GA
skang ni tudung dah macam2 style, mcm2 design...teringat kata2 kawan saya ..bertudung sekarang ni dah mcm pakai spende...hahahah.. bukan nye apa..maksud kata2 kawan saya tu mcm ni la...skang ni bertudung tu dah senang...apa yg korang perlu buat just sarung je..tak sampai 3 saat dah siap! nak2 plak tudung sekarang ni yang jenis lycra tu xpayah nak gosok2 dah jimat masa dah kat situ....

ini adalah gaya saya dulu2 memang setia pakai tudung bawal, saya jenis seorang yang sempoi...so memang aku pakai sarung mcm tu je..
demi mengikut peredaran fashion semasa...saya mula try untuk menggayakan shawl
saya suka tudung jenis shawl gini...tak payah digosok & senang nak digayakan..
ni lah fashion mula2 saya pakai shawl dulu, saya tak pakai anak tudung kat dalam
&
yang terbaru ni lah gaya tudung saya yang sekarang...shawl yang di pakai bersama inner
menampakkan muka lagi terbentuk & ramai kawan2 yang kata muka nampak lebih panjang & matured
ni adalah perbezaan muka saya sebelum & selepas memakai inner


ni adalah shawl saya yg terbaru hadiah hari jadi dari seorang sahabat

bagi saya bertudung akan lebih bergaya jika...
si pemakai pandai menggayakan tudung dengan cara yang tersendiri, bagi saya tak perlu eksesori berlebihan...yang penting niat dihatinya yang IKHLAS nak bertudung kerana ALLAH. Siapa kata kita tak boleh berfesyen kalau bertudung??



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

No comments: